Hét VG-Congres - Oud en kwetsbaar

Hét VG-Congres - Oud en kwetsbaar

Door betere gezondheidszorg worden mensen met een verstandelijke beperking steeds ouder. Wat zijn hun specifieke zorgvragen?

 

Oud en kwetsbaar


Ouderen met een verstandelijke beperking laten een scherp oplopende kwetsbaarheid zien. Op allerlei vlakken: lichamelijk, geestelijk en sociaal. Tegelijkertijd doemt plotseling een ander perspectief op en dienen zich zingevingsvraagstukken aan. Het VG-congres Oud en kwetsbaar biedt de kans om daar verdieping in aan te brengen.

Huub vertelt

Geen congres zonder topsprekers: in dit geval Huub (72). Een interview over zijn overleden ouders, broers en zussen. Het gepest en getreiter dat hij vroeger moest ondergaan en over de veiligheid van zijn huidige woonplek. Nu ligt er weer een ander ongemak op de loer: slijtage in zijn rug.

Informatief en inspirerend

Er is veel te zeggen over ouderen met een verstandelijke beperking. Dat het een boeiende, maar soms ingewikkelde doelgroep is bijvoorbeeld, die zowel directe begeleiders als behandelaars en management voor complexe vraagstukken stelt. Ga naar huis met nieuwe inzichten en handige tips.

Werken met ouderen met een verstandelijke beperking

Dit congres is onmisbaar voor iedere professional die werkt met ouderen met een verstandelijke beperking. Dat vak is niet alleen zorginhoudelijk van aard, maar vraagt ook specifieke competenties op het gebied van intercollegiale toetsing, moreel beraad en reflectie op eigen handelen. Hoe organiseer je dat in het dagelijks handelen?

Boek dit evenement
Informatie
Kosten:
€ 295,00
Duur:
8:45 - 16:30

Mocht je de modules niet meer kunnen inzien, dan is er een goede kans dat je bij aanvang de nulmeting (en bij sommige programma's de instaptoets) niet hebt ingevuld.
De oplossing is om deze meting(en) alsnog in te vullen (liefst met de kennis van voor de scholing).
Daarna zijn de voor jou beschikbare modules weer in te zien.

Succes!

Op de Support-pagina vind je de laatste problemen en updates over ons e-learningplatform.

Naar Support

Als je de onderstaande link aanklikt en het e-mailadres invult waarmee je bent aangemeld kun je na het ontvangen van een verificatiemail zelf een nieuw wachtwoord aanmaken.

Wachtwoord wijzigen

Je kunt altijd een mail sturen naar onze helpdesk voor ondersteuning. 

De helpdesk kunt u op verschillende manieren bereiken.

Mail: helpdesk@bergsmaendeboer.nl
Whatsapp: 0613419138

Naast de informatie op onze website via pagina E-learning (en de mogelijkheid om daar een prospectus aan te vragen) kunt u uiteraard rechtstreeks contact met ons opnemen.

We sturen we u graag een informatiemap toe en maken graag een afspraak met u.
Neem contact op met Inge voor een afspraak via 06-23578424 of inge@bergsmaendeboer.nl

Via onze webshop vind je al onze boeken (en kun je ze bestellen!).