Masterclasses

Bergsma & de Boer Bij- en nascholing organiseert regelmatig masterclasses en online masterclasses.

Masterclass

In de masterclasses van Bergsma & de Boer Bij- en nascholing kunt u -op persoonlijke uitnodiging- gedurende een dag kennismaken met de e-learningprogramma’s, terwijl u geïnspireerd raakt door visionaire vergezichten en uitwisselt met collega’s over dilemma’s en successen.

Tijdens de masterclasses van Bergsma & de Boer Bij -en nascholing wisselt u een dag uit met collega opleiders, specialisten, psychologen, managers en teamleiders over dilemma’s en successen bij de ingrijpende transities in de langdurige zorg. U bent een dag weg van de dagelijkse drukte en doet in een rustieke omgeving inspiratie en kennis op.
Genodigden ontvangen het informatiepakket van de programma’s van Bergsma & de Boer Bij- en nascholing én de inspirerende boeken van Gerke de Boer en Gerben Bergsma.

Mini-masterclass

In de mini-masterclass wordt u gedurende anderhalf uur (online) meegenomen in één van de e-learningprogramma’s van Bergsma & de Boer Bij- en nascholing, waarbij u in de loop ook de nodige kennis en inzichten opdoet over prangende thema’s of uitdagende vragen.

Er zijn geen kosten verbonden aan deelname.
Kijk in onze agenda voor data en aanmelding bij een van onze online masterclasses.

Agenda