Ontwikkeling e-learningplatform

/Images/Nieuws/Normaal/4f5853d85c2a30be2b9dd3d9f4200280.jpg

Al vele jaren zijn we erg tevreden met het feit dat we op maat een eigen e-learningplatform kunnen bieden aan organisaties, wat goed past bij het didactisch idee achter onze programma’s. In onze didactische visie is er niet enkel focus op opbouwen van kennis en vergroten van vaardigheden, maar ook zeker gericht op het ondersteunen van multidisciplinaire teams in de onderlinge samenwerking, samenwerking met de familie, het praktisch door ontwikkelen van werkprocessen en het herkennen en versterken van culturele waarden.

Sinds we scholingsprogramma's met e-learning aanbieden zijn we ook op technisch gebied bezig om het platform up to date te houden en streven we altijd te innoveren met de nieuwste technieken terwijl het gebruik van ons platform onverminderd eenvoudig moet blijven. 

We zijn op dit moment samen met BOKS. uit Dokkum (die tevens samen met ons deze website heeft gemaakt) een nieuw platform aan het bouwen.
Dit is wederom een stap voorwaarts om het platform bij de tijd te houden, Daarnaast gebruiken we deze ontwikkeling om al onze programma’s onder één platform onder te brengen. 
Voor de cursisten wordt het programma extra gebruiksvriendelijker, terwijl voor zorgorganisaties door middel van metingen en beoordelingen een “extra laag” aangelegd wordt waarmee we met de organisaties nóg beter de leer- en ontwikkeldoelstellingen kunnen monitoren, evalueren en bijsturen.

De ontwikkeling en de tests van het nieuwe platform verlopen voorspoedig!

 

LTI en leermanagementsystemen

We maken ook weer een stap voorwaarts in het koppelen met leermanagementsystemen middels de LTI-koppeling: we bieden vanaf heden ondersteuning voor LTI versies 1.0/1.1/1.2 maar ook 1.3.


Planning

De planning is om begin september van start te kunnen gaan in het nieuwe platform met nieuwe groepen.
Ook de actieve groepen willen we overzetten naar de nieuwe omgeving.

Organisaties en cursisten worden voortijds uiteraard nog nader geïnformeerd.
Wij hebben zin in deze nieuwe stap!

19 juli 2023